Pirkanmaan PR-Rakennus

Keitä olemme

Miksi valita Pirkanmaan PR-Rakennus?

Yrittäjät Jukka ja Tomi juttelevat videolla mm. miksi Pirkanmaan PR-Rakennuksen rakentamien hallien käyttökustannukset ovat niin edulliset. Ja miten asiakas otetaan mukaan suunnitteluun jo rakennusvaiheessa – näin saat oikeasti juuri sopivan hallitilan.

Pidämme minkä lupaamme

Pirkanmaan PR-Rakennus on yhtä kuin Rahkon Tomi ja Pasasen Jukka sekä noin 4 työntekijää. Jukka pyörittää paperijuttuja ja poikkeaa välillä työmailla. Tomi toimii jokapaikanhöylänä ja työmaiden veturina, joka tilaa ja noutaa tavaroita mm. uudisrakennuskohteisiin. Jukka ja Tomi vastaavat lisäksi uudisrakennus- ja toimitilamyynnistä sekä -vuokrauksesta. Yrityksemme on toiminut vuodesta 2010.

Koska olemme pieni yritys, teemme kaikki päätökset ja otamme niistä vastuun itse. Tämä tarkoittaa joustoa asiakkaille – taivumme tarvittaessa monenlaisiin toiveisiin.

Juuri sellaiset hallitilat kuin tarvitset

Ilman meitä moni harrastaja ei saisi hankittua itselleen juuri sellaisia hallitiloja kuin haluaisi. Olemme esimerkiksi lisänneet kohteisiimme ikkunoita jälkikäteen, kun niitä on tarvittu. Meidän kohteisiimme et joudu talvisin kahlaamaan lumessa, sillä vastaamme itse mm. kiinteistöjen aurauksesta. Haluamme, että voit olla tyytyväinen.

Yrityksenä emme tavoittele vain liikevaihdon kasvua, vaan ajattelemme kauaskantoisesti ja kannattavasti. Mielestämme työt pitää tehdä tehokkaasti ja järkevästi. Näin niin meillä, työntekijöillämme kuin asiakkaillamme on syytä hymyyn vielä vuosien päästäkin.

Kättä päälle ja eikun hommiin!

Rakennuspuolella meillä on tärkeä tehtävä: parantaa luottamusta rakennusalan työntekijöihin. Olemme jämptejä miehiä ja työmoraalimme on kunnossa. Asiakastyytyväisyytemme puhuu puolestaan.

Meilä on rakentamisesta yli 25 vuoden kokemus. Jos emme jotakin työtä pysty tekemään itse, vinkkaamme mielellämme pätevän osaajan laajoista verkostoistamme.

Pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ja varmistamme että kaikki toimii edelleen moitteettomasti.

Kättä päälle ja ei kun hommiin!

Jukka ja Tomi

”Jos sitä auraa 20 h putkeen on kiva mennä saunoon. Pirkanmaan PR-Rakennus laittoi sosiaalitilat viimesen päälle. Aina kun Jukalle tai Tompalle soittaa ne vastaa puhelimeen”